MENU

Ons menu is altijd gefocust op seizoensgebonden producten, het liefst uit Nederland, maar we laten ons wel door de wereld inspireren. Daarnaast werken we in het seizoen graag met wild en gevogelte.  Daarnaast onderhouden we een eigen tuin waar we in het seizoen veel producten kweken en oogsten. 

In ons restaurant staat een natuurlijke manier van koken centraal. We kijken naar het seizoen en haar aanbod en maken daar onze creaties mee.  Lichte, frisse en speelse gerechten typeren ons menu en laten ons vakmanschap spreken. Wij houden van een puur product. Duurzame boeren, vissers en een eigen tuin maken dat wij continu  in beweging blijven om u het beste van dit moment te laten proeven.

DINER

Wij serven op Donderdag en  Vrijdag 4 of 6 gangen of u kunt een keuze maken uit onze a la carte. Op Zaterdag serveren wij enkel ons 6 gangen menu. Daarnaast serveren wij in April en Mei ook ons 4 gangen all in menu.Kijk voor meer informatie in de reserveringsmodule.

Tijdens het diner presenteren wij rond 23.30 de rekening en serveren wij de laatste consumptie  zodat wij de volgende dag onze gasten weer energiek kunnen ontvangen.

ROODBAARS
kafir limoen - green meat radijs - basilicum

JONGE AARDAPPEL
champignon - krokante kippenhuid - Belperknolle

COQUILLE UIT DIEPPE
hazelnoot - katsuoboshi - dashi boter

DRY AGE ZEEBAARS
witte asperge - monniksbaard - cedero citroen   

POLDERHOEN
 morille - kippenjus - knolselderij

BABA AU RUM
witte miso - banaan - karamel van bruine boter 

4 gangen   85
6 gangen   115 

 

LUNCH 

Iedere Zondag serveren wij lunch vanaf 12.30. Wij serveren dan een 3 of 4 gangen menu. 

3 gangen    
- voorgerecht, hoofdgerecht, dessert   60
- voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht
  65
4 gangen   70

 

VAN DE KAART

3 gangen keuzemenu   120 
- voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht
   
4 gangen keuzemenu   155
- voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, nagerecht
   
 

Menu's op de site zijn indicatief en gerechten kunnen wisselen naargelang het seizoen of de aanvoer van onze leveranciers.

Voorkomende allergenen in ons menu zijn:
Selderij - Gluten - Schaaldieren - Vis - Weekdieren - Eieren - Melk - Soja - Lupine - Sulfiet - Noten - Pinda - Mosterd

WIJN

Wij zijn, net als onze wijnboeren, ervan overtuigd dat alleen een levende wijngaard levendige wijnen kan voortbrengen.

In onze wijnkaart vindt u zowel moderne als klassieke wijnhuizen met een mooie geschiedenis. Daarnaast biedt de wijnkaart ook een selectie van innovatieve wijnhuizen met eigenzinnige, gewaagde en expressieve wijnen.

Wij bieden wijnen die aantrekkelijk zijn vanuit een gastronomisch perspectief en die een goede balans en complexiteit bieden.

ALCOHOLVRIJ

Laat u de alcohol liever een avondje staan?
Bij De Zeeuw hebben we naast onze wijnselectie diverse alcoholvrije cocktails en ons 0 % arrangement!
Geniet bij elke gang van een bijpassende alcoholvrije drank. Dit zijn theeën, kombucha's, infusies en cocktails die speciaal door Janine zijn samengesteld en samengaan met het smaakniveau van de gerechten uit ons menu. 

Alle combinaties zijn met zorg geselecteerd, licht verteerbaar, niet te zoet en niet te zwaar.
Uiteraard serveren wij ook een mooi alcoholvrij aperitief.