MENU

Ons menu is altijd gefocust op producten uit de nabije omgeving, zowel op het land als in de zee. De wereld inspireert ons in smaken. Daarnaast werken we in het seizoen graag met wild en gevogelte en serveren wij zo min mogelijk vlees. We proberen hiermee onze ecologische voetprint zo veel mogelijk te beperken. Onze producten komen zoveel mogelijk bij lokale boeren, zuivelhoeve's en duurzame vissers vandaan. Daarnaast onderhouden we een eigen tuin waar we in het seizoen veel producten kweken en oogsten. 

In ons restaurant staat een natuurlijke manier van koken centraal. We kijken naar het seizoen en haar aanbod en maken daar onze creaties mee.  Lichte, frisse en speelse gerechten typeren ons menu en laten ons vakmanschap spreken. Wij houden van een puur product. Duurzame boeren, vissers en een eigen tuin maken dat wij continu  in beweging blijven om u het beste van dit moment te laten proeven.

DINER

Op Woensdag en Donderdag serveren wij vanaf 3 gangen. Op Vrijdag en Zaterdag kunt u bij ons van 6 of 7 gangen genieten. Op alle dagen kunt u ook een keuze maken van onze a la carte kaart.

ONZE COLLECTIE HERFST 2024

3 gangen  
- voorgerecht, hoofdgerecht, dessert   60
- voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht   65
4 gangen   75 
5 gangen   95 
6 gangen   105
7 gangen   115
- supplement kaas ipv dessert   10 

 

A LA CARTE

VOORGERECHT
MAKREEL koolrabi, Japanse mosterd, umebushi & naan brood 28
EEKHOORNTJESBROOD bundelzwam, dashi van bospaddestoelen (v) 26

TUSSENGERECHT
RODE BIET cassisblad, hibiscus, kers (v) 29
RODE MUL Zeeuwse mossel, kombu, jus van schelpjes 34 

HOOFDGERECHT
BOERDERIJ EEND gebraden, knolselderij, saus Vadouvan 42
AGNOLOTTI portobello, jus van girolles, Belperknolle (v) 38
DAGVANGST bijpassend garnituur -dagprijs- 

DESSERT
CREME BRULEE koffie, hazelnoot, peer, chicorei, gebrande boter 19
SELECTIE KAZEN geaffineerde kazen van het Kaasatelier 24
PURE CHOCOLADE hazelnoot roomijs, praline mousse 21

LUNCH

Iedere Vrijdag en Zaterdag serveren wij lunch vanaf 13.00. U kunt kiezen van onze a la carte kaart of een 3 / 4 gangen menu.

Ons lunch menu wisselt dagelijks.
In verband met onze avondgasten verzoeken wij u de lunch rond 16.00 af te ronden.

3 gangen    
- voorgerecht, hoofdgerecht, dessert    60
- voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht
  65
4 gangen   70


Menu's op de site zijn indicatief
en gerechten kunnen wisselen naargelang het seizoen of de aanvoer van onze leveranciers.

Voorkomende allergenen in ons menu zijn:
Selderij - Gluten - Schaaldieren - Vis - Weekdieren - Eieren - Melk - Soja - Lupine - Sulfiet - Noten - Pinda - Mosterd

Wijn

Wij zijn, net als onze wijnboeren, ervan overtuigd dat alleen een levende wijngaard levendige wijnen kan voortbrengen.

In onze wijnkaart vindt u zowel moderne als klassieke wijnhuizen met een mooie geschiedenis. Daarnaast biedt de wijnkaart ook een selectie van innovatieve wijnhuizen met eigenzinnige, gewaagde en expressieve wijnen.

Wij bieden wijnen die aantrekkelijk zijn vanuit een gastronomisch perspectief en die een goede balans en complexiteit bieden.

Alcoholvrij

Laat u de alcohol liever een avondje staan?
Bij De Zeeuw hebben we naast onze wijnselectie diverse alcoholvrije cocktails en ons 0 % arrangement!
Geniet bij elke gang van een bijpassende alcoholvrije drank. Dit zijn theeën, kombucha's, infusies en cocktails die speciaal door Janine zijn samengesteld en samengaan met het smaakniveau van de gerechten uit ons menu. 

Alle combinaties zijn met zorg geselecteerd, licht verteerbaar, niet te zoet en niet te zwaar.
Uiteraard serveren wij ook een mooi alcoholvrij aperitief.