JEROEN EN JANINE DE ZEEUW

- eenvoud zonder eenvoudig te zijn -

Persoonlijkheid, karakter en vakmanschap kenmerken onze kookstijl en werkwijze. Jeroen in de keuken, en Janine in de zaal. 

‘Het restaurant heeft een intieme setting waardoor we onze gast de aandacht kunnen geven die wij zelf ook graag zouden ervaren’.

Alle ingrediënten komen bij kleinschalige producenten vandaan, of uit onze eigen tuin wat zorgt voor een traceerbaar product. Onze vis wordt duurzaam gevangen, en het gebruik van vlees proberen wij te beperken.
 Wel werken we graag met wild en gevogelte in het seizoen. De gerechten wisselen naargelang de aanvoer van onze leveranciers. Hierdoor is het menu continu in beweging en kan zelfs wekelijks wisselen. Het menu op onze website dient dan ook slechts ter indicatie.


De gerechten bij De Zeeuw kenmerken zich door de aandacht voor het product, hun speelse en lichte karakter, maar altijd met behoud van kwaliteit en vakmanschap..